×

Ωράριο καταστημάτων

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MEDITERRANEAN COSMOS

Δευτ-Παρ. 10:00πμ - 21:00μμ
Σαβ. 10:00πμ - 20:00μμ
Κυριακές Κλειστά

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Δευτ, Τετ & Σαβ. 10:00πμ - 15:30μμ
Τρίτ, Πεμ & Παρ. 10:00πμ - 14:30μμ & 17:30-20:30
Κυριακές Κλειστά

Οδηγίες για αγορά μέσω του site μας

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

1 Κάνετε Login και δημιουργήστε νέο λογαριασμό.
2 Δείτε την παραγγελία σας.
3 Προχωρήστε σε πληρωμή & ΔΩΡΕΑΝ * παράδοση

Αν χρειάζεστε πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 2310 365454. Ευχαριστούμε!

Τρόποι αποστολής

1. Δώρα, Αξεσουάρ, Ταπετσαρίες, λευκά είδη & Είδη Bebe

- Παραλαβή στο Χώρο σας
Η Casa Vogue (εφεξής «η Εταιρία») συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες Ταχυμεταφορών για την παράδοση των παραγγελιών του Ηλεκτρονικού Καταστήματός της στο Χώρο σας, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Οι παραδόσεις παραγγελιών γίνονται εντός Θεσσαλονίκης με την εταιρία Γενική Ταχυδρομική και στην υπόλοιπη Ελλάδα με την εταιρία Γενική Ταχυδρομική.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται Δευτέρα-Παρασκευή από ώρα 10.00 πμ έως ώρα 19.00. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, έχετε τη δυνατότητα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας να επιλέξετε ραντεβού με την εταιρία ταχυμεταφορών με επιπλέον επιβάρυνση. Τα διαστήματα των ραντεβού είναι 10:00πμ-1:00μμ, 1:00μμ-4:00μμ και 4:00μμ-7:00μμ.Οι παραγγελίες, που καταχωρούνται μέχρι την 14.00 ώρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, επεξεργάζονται από την Εταιρία την ίδια ημέρα και εν συνεχεία παραδίδονται αυθημερόν στις εταιρίες Ταχυμεταφορών/Μεταφορικές. Οι παραγγελίες, που καταχωρούνται την Παρασκευή μετά την 14:00 ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται και αποστέλλονται τη Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).
Έξοδα Αποστολής για Παραγγελίες
Μικρό Δέμα Μεσαίο Δέμα Μεγάλο Δέμα
 Εντός Θεσσαλονίκης  2,50 €  4,50 €  7,50 €
 Υπόλοιπη Ελλάδα 2,50 € 4,50 € 7,50 €
Αν το δέμα είναι μεγαλύτερο από 6 κιλά (πολύ μεγάλο δέμα), τότε το κόστος μεταφορικών του διαμορφώνεται ώς εξής:
- Νομός Θεσσαλονίκης και Αττικής στα 14,50ευρώ.
-Υπόλοιπη Ελλάδα στα 20,00ευρώ.
Εάν η συνολική αξία της παραγγελίας σας είναι άνω των 70€ και το βάρος είναι μικρότερο από 6kg, τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν (ισχύει μόνο για νομό Αττικής και Θεσσαλονίκης).
*Η Εταιρία υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάσει συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. Μικρό δέμα (έως 2 κιλά ή όγκο 4,92), Μεσαίο δέμα (2-4 κιλά ή όγκο 8,82), Μεγάλο δέμα (4-6 κιλά ή όγκο +8,82).
Εκτιμώμενος χρόνος Παράδοσης

    Εργάσιμες Ημέρες
 Εντός Θεσσαλονίκης  2
 Χερσαία Ελλάδα  3-4
 Νησιωτική Ελλάδα  4-5
 Δυσπρόσιτες Περιοχές  5
*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρία Ταχυμεταφορών  και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

2. Παραγγελίες Μεγάλου Όγκου

Εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 10 κιλά (πραγματικό βάρος), συμπεριλαμβανόμενης και της περίπτωσης, που μέρος μόνον της παραγγελίας είναι κάποιο παιχνίδι ή παιδικό δωμάτιο, ο τρόπος εξόφλησης θα γίνεται με πιστωτική/Prepaid κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση. Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση παρακαλώ όπως μας αποστείλετε το Αποδεικτικό Τραπεζικής Κατάθεσης είτε με fax στο 2310-454522 είτε με email στο info@casavoguejunior.gr.Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, με τους εξής τρόπους:

- ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από Κατάστημα

Δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το πλησιέστερο Κατάστημα Casa Vogue Junior με Μηδενικά (0 €) έξοδα Αποστολής. Μόλις το Κατάστημα που έχετε επιλέξει παραλάβει την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί σας για να περάσετε να την παραλάβετε. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 ημέρες.
- Παραλαβή από Αποθήκη Μεταφορέα

Εάν δεν υπάρχει κάποιο Κατάστημα Casa Vogue Junior κοντά σας, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με μικρό κόστος από την αποθήκη της συνεργαζόμενης με μας Μεταφορικής εταιρίας. Καταχωρήστε την παραγγελία σας και τον Ταχυδρομικό σας Κώδικα, επιλέξτε “Παραλαβή από Αποθήκη” και ενημερωθείτε για τη διεύθυνση της πλησιέστερης Αποθήκης καθώς και το κόστος. Η Εταιρία υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάσει συνολικού όγκου της παραγγελίας σας. Μόλις παραληφθεί η παραγγελία σας στην Αποθήκη της Μεταφορικής, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί σας για να περάσετε να την παραλάβετε.

- Παραλαβή στο Χώρο σας

Εάν επιθυμείτε την αποστολή της παραγγελίας σας στο χώρο σας, η Εταιρία αναλαμβάνει να σας την αποστείλει με Μεταφορική εταιρία με μικρό κόστος. Επιλέξτε “Παράδοση στο Χώρο” και ενημερωθείτε το κόστος.

Εκτιμώμενος χρόνος Παράδοσης (και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις)

 Εργάσιμες Ημέρες
 Εντός Θεσσαλονίκης
            2
 Χερσαία Ελλάδα           3-4
 Νησιωτική Ελλάδα           4-5
 Δυσπρόσιτες Περιοχές             5
*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην Μεταφορική εταιρία και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.
TOP