×

Ωράριο καταστημάτων

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MEDITERRANEAN COSMOS

Δευτ-Παρ. 10:00πμ - 21:00μμ
Σαβ. 10:00πμ - 20:00μμ
Κυριακές Κλειστά

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Δευτ, Τετ & Σαβ. 10:00πμ - 15:30μμ
Τρίτ, Πεμ & Παρ. 10:00πμ - 14:30μμ & 17:30-20:30
Κυριακές Κλειστά

Οδηγίες για αγορά μέσω του site μας

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

1 Κάνετε Login και δημιουργήστε νέο λογαριασμό.
2 Δείτε την παραγγελία σας.
3 Προχωρήστε σε πληρωμή & ΔΩΡΕΑΝ * παράδοση

Αν χρειάζεστε πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 2310 365454. Ευχαριστούμε!

Ιστορία

Ίδρυση εταιρίας
1978

Ιδρυση εταιρίας

Η εταιρία Casa Vogue Theocharidis ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 70′ από τον κ Θεοχαρίδη Άγγελο με αντικείμενο δράσης της την κατασκευή και το χονδρικό εμπόριο επίπλων.

1992

Καταξίωση

Η Casa Vogue εξελίσσεται σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής επίπλων και καταξιώνεται στο χώρο της χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα

1997

Νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής

Η Casa Vogue Theocharidis μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 4.500 τ.μ. στο 16χλμ Θεσ/νίκης-Καβάλας, δημιουργώντας έτσι τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξή της και προδιαγράφοντας σε γερές βάσεις το μέλλον της. Στο εργοστάσιο στεγάζεται η γραμμή παραγωγής, το τμήμα logostics, καθώς και ένα πολυτελές showroom της εταιρίας.

2002-2004

Στην κορυφή με σημεία πώλησης πανελλαδικά

Η εταιρία διαθέτει σημεία πώλησης σε όλς τις πόλεις της Ελλάδας και αναπτύσεται με εξαγωγές σε Ιταλία, Κύπρο, Ελβετία, Ρωσία. Κάθε χρόνο εμπλουτίχεται η παραγωγή και οι συλλογές μας γίνονται ολοένα και καλύτερες.

2011

Νέο κάταστημα λιανικής πώλησης στη Θεσσαλονίκη

Το Νοέμβριο του 2011, η εταιρία Casa Vogue ανοίγει στο κοινό το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης επίπλων στη Θεσσαλονίκη με την ονομασία Luxury Living. Το κατάστημα συνολικού εμβαδού 830 τ.μ. διαμορφώνεται σε 3 ορόφους και βρίσκεται στην οδό Αδριανουπόλεως 22 στην Καλαμαριά. Στο νέο κατάστημα θα βρείτε προϊόντα σε μοντέρνα και κλασική γραμμή από τη συλλογή της Casa Vogue αλλά και από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού.

2012

Νέο κατάστημα Kitchen & Living

Η Casa Vogue αναπτύσσεται με νέο κατάστημα στην Καλαμαριά. Στο νέο χώρο με την ονομασία Kitchen & Living που συμπληρώνει το κατάστημα Luxury Living, η Casa Vogue παρουσιάζει έπιπλα και κουζίνες των καλύτερων οίκων του εξωτερικού. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την Fendi Kitchen και την SCIC cucine d'Italia.

2013

Νέο κατάστημα Casa vogue Junior με παιδικά έπιπλα.

Νεο κατάστημα Casa Vogue Junior με παιδικά έπιπλα στην Καλαμαριά. Στο νέο χώρο που συμπληρώνει τα καταστήματα της εταιρίας μας θα βρείτε πολλά όμορφα παιδικά δωμάτια, bebe, παιχνίδια, δώρα, προίκα μωρού και όλα τα είδη για το παιδί.

2014

Νέο κατάστημα στο Mediterranean Cosmos

Η Casa Vogue ανοίγει νέο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Παιδικά έπιπλα, bebe, είδη βάφτισης, ρούχα, παιχνίδια, είδη δώρων, διακοσμητικά.
Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες Fendi Junior, Roberto Cavalli Junior, Nanan.

Σήμερα

Casa Vogue - Luxury Living

Η εταιρία στόχευσε την κορυφή και ύστερα από μακροχρόνια μεγάλη προσπάθεια σήμερα κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της κατασκευής πολύ ποιοτικού επίπλου! Σήμερα από θέση ισχύος συνεχίζουμε με μεθοδικότητα, καλή οργάνωση, συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη μας να στοχεύουμε την κορυφή και να παράγουμε πολύ όμορφα, εμπορικά και ποιοτικά προϊόντα…

ΠΑΡΟΝ
TOP